Δελτίο Τύπου

 

Η Nova, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη της για τα παιδιά, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους γονείς να απολαύσουν παιδικές παραστάσεις στα Αθηναϊκά Θέατρα με μία μοναδική προσφορά!


Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά  8 εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 25€ (αρχικής αξίας 95€) για οποιαδήποτε από τις παιδικές σκηνές των Αθηναϊκών Θεάτρων: Μικρό Παλλάς: "Το σπάταλο τερατάκι", Θέατρο Αλίκη: "Η Πέτρα του Βορρά", Θέατρο Δημήτρη Χόρν: "Ψαρόσουπα, Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου", Θέατρο Πειραιώς 131:  Η Μάγια στην Ονειροχώρα".


Tα εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέατρα και με οποιαδήποτε συνδυασμό (• 8 άτομα σε 1 παιδική παράσταση • 4 άτομα σε 2 παιδικές παραστάσεις • 2 άτομα σε 4 παιδικές παραστάσεις • 1 άτομο σε 8 παιδικές παραστάσεις).
 
Την προσφορά μπορεί κανείς να την προμηθευτεί από τα εκδοτήρια των Αθηναϊκών Θεάτρων ή και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 211 1000365, ενώ μπορεί να γίνει τηλεφωνική κράτηση στην TICKET365 στο 211 1000 365, απαραίτητα 24 ώρες πριν την έναρξη της παράστασης που θέλει κάποιος να παρακολουθήσει.
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα θέατρα: www.a-th.gr
Περισσότερες πληροφορίες για τη προσφορά : www.ticket365.gr

Η προσφορά ισχύει για όλους τους φίλους του θεάτρου, ανεξαρτήτου συνδρομής Nova και μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν 2015-2016.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured