Δελτίο Τύπου

Από τη Leo Burnett σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε για λογαριασμό της ΟΠΑΠ Α.Ε το πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι στο facebook  Mathe Click, που  επιστρέφει την Τετάρτη 18/05/2011 στις 19.00 το βράδυ από το studio του ΟΠΑΠ.

Το Mathe Click 2 θα είναι ζωντανά στον αέρα κάθε Τετάρτη.

Παρουσιαστής του θα είναι ο μοναδικός Γιώργος Μητσικώστας.

Σε κάθε παιχνίδι μπορούν να παίζουν 1000 άτομα ζωντανά αλλά μπορούν να το παρακολουθούν όσοι και όσες θέλουν.

Για να συμμετάσχει κάποιος , δεν έχει παρά να κάνει like στη σελίδα Mathe Click και να δηλώσει συμμετοχή. Μισή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι όσοι παίκτες έχουν δηλώσει συμμετοχή κάνουν check-in για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι γίνεται κλήρωση ανάμεσα σε όσους έχουν κάνει check-in και οι τυχεροί παίκτες ενημερώνονται με μήνυμα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά μπροστά στον υπολογιστή τους και να απολαύσουν το facebook -τηλεπαιχνίδι.

Για να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι πρέπει να απαντήσει σωστά σε 10 multiple choice ερωτήσεις μέσα στα χρονικά πλαίσια που δίνονται. Η 10η ερώτηση διαφέρει γιατί οι παίχτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα τέσσερις απαντήσεις. Οι 15 πιο γρήγοροι που θα έχουν απαντήσει σωστά είναι οι νικητές του παιχνιδιού.

Οι νικητές θα κερδίζουν δώρα ενώ για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν εκπλήξεις:

1 iPad -  3G -  Wifi – 64MB
3 Κονσόλα XBOX 360 250GB me Kinect
4 Wii Sports Resort Pak Black
4 iPod nano 16G ασημί/μπλε (6η γενιά)
3 κινητά Sony Ericsson Xperia X10 mini (covers Lime+Pink)
Ραντεβού την Τετάρτη 18/05 και 19.00 στην σελίδα Mathe Click και ετοιμαστείτε να παίξετε στο απόλυτο διαδικτυακό τηλεπαιχνίδι που δημιουργήθηκε στην πλαταφόρμα NETVOLUTION από την Leo Burnett για την ΟΠΑΠ Α.Ε

http://www.youtube.com/watch?v=elbpNsucxzQ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured