news.team

Ένας τζέντλεμαν σχεδιάζει ένα παράξενο πείραμα. Αναμιγνύει πέντε συστατικά: έναν άνδρα, μία γυναίκα, τον έρωτα, το χρήμα και την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα του πειράματός του; Ποιός θα κρεμαστεί τελικά στην πινακοθήκη των ηλιθίων;

Το Avopolis σε συνεργασία με τους συντελεστές, προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις παραστάσεις (Δευτέρα, Τρίτη) μέχρι τις 15 Μαρτίου, οπότε και κατεβαίνει.

Στείλτε ένα e-mail με θέμα «Πινακοθήκη Hλιθίων » στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και/ή σταθερό τηλέφωνο, καθώς και την ημέρα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Μηνύματα που δεν περιλαμβάνουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία – και ειδικά την ημέρα – θα διαγράφονται.

Οι νικητές θα ενημερώνονται με απαντητικό e-mail τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (Δευτέρα, Τρίτη 21:15).

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια

Τηλέφωνο: 210 6453330

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured