Δελτίο Τύπου

 

Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο Πανελλήνιο Athens Experience Car Services με μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων και καλεσμένων, έγιναν τα εγκαίνια του ιστορικού αυτού σταθμού αυτοκινήτων στην περιοχή του Μεταξουργείου. Ο σταθμός «Πανελλήνιο» που κλείνει φέτος 61 χρόνια ζωής, επιστρέφει στην αρχική του μορφή όπως ακριβώς ήταν τότε και επανασυστήνεται στο κοινό ως Πανελλήνιο Athens Experience Car Services

AthensExperienceCarServices_3.jpg

Στην εκδήλωση που ξεκίνησε το πρωί με δημοσιογραφική παρουσίαση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των media από τον κλάδο του αυτοκινήτου και του lifestyle, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του σταθμού από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα. Την παρουσίαση και ξενάγηση έκανε ο κ. Νικόδημος Βουδούρης, επικεφαλής της ομάδας της ΠΛΑΤΑΙΩΝ Α.Ε. που ανέλαβε την ανακατασκευή και επαναλειτουργία του σταθμού. 

AthensExperienceCarServices_5.jpg

Τους δημοσιογράφους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο γνωστός οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων, Αντώνης Τζεν. Ο κ. Τζεν τους «ταξίδεψε» αρχικά με τις ιστορίες του πίσω στο χρόνο και στη γοητεία μιας άλλης εποχής, ενώ στη συνέχεια τους κατηύθυνε στον χώρο του γκαράζ όπου τους παρουσίασε τα ιστορικά vintage αυτοκίνητα που φιλοξενούνται στη συλλογή του «Πανελληνίου». 

AthensExperienceCarServices_1.jpg

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, άρχισαν να καταφθάνουν στον σταθμό φίλοι, συνεργάτες και κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου και του Κεραμεικού, οι οποίοι περιηγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν στα vintage αυτοκίνητα. Στοιχεία στη διακόσμηση που έδιναν άρωμα παλιάς Αθήνας, με γεράνια, βασιλικούς, μπαλόνια και έπιπλα φερ φορζέ «έντυσαν» τον χώρο του γκαράζ, ενώ υπέροχες γεύσεις και μουσικές επιλογές του dj από την εποχή του 1960 ταξίδεψαν όλους τους καλεσμένους στην αυθεντική και γραφική καθημερινότητα εκείνης της εποχής.

AthensExperienceCarServices_4.jpg

Με τάση γλυκιάς νοσταλγίας, οι παρευρισκόμενοι αναβιώσαν τη δεκαετία του 1960 και γνώρισαν από κοντά τον ιστορικό σταθμό αυτοκινήτων, που κρατάει σήμερα την αισθητική της τότε εποχής και παράλληλα χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σήμερα για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

FOLLOW US:

Facebook  | @panellinioathensexperiencecarservices

Instagram | @PanellinioCarServices 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured