Δελτίο Τύπου

 

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι '19, κάνουμε βουτιά στα εμβληματικά αρχεία των Aztrek για να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο τους συνδυασμούς CRUSHED COBALT/SOLAR YELLOW και PINK FUSION/URBAN VIOLET συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη ζωηρή μόδα των 90ς με το σύγχρονο στιλ του δρόμου. 

Τα Aztrek σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά το 1993 από το θρυλικό designer Christian Tresser και χαρακτήρισαν μια ολόκληρη δεκαετία με το προηγμένο heel technology Hexalite και την ενδιάμεση σόλα EVA που εξασφάλιζαν εξαιρετική άνεση και απορρόφηση κραδασμών. Καθώς εκείνη την εποχή ο Tresser έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο, κατόρθωσε να προσεγγίσει την καινοτομία από μια διαφορετική σκοπιά. 

Aztrek1.jpg

"Δεν είχα μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή παπουτσιών και πιστεύω ότι είναι όμορφο να μην περιορίζεσαι από συγκεκριμένα όρια. Μερικές φορές αυτή η προσέγγιση δίνει μια φρεσκάδα στα πράγματα. Είναι πραγματικά ωραίο για κάποιον, μπαίνοντας σε μια δουλειά, να μην εγκλωβίζεται στους παραδοσιακούς περιορισμούς". 

Αυτή είναι η στάση που χαρακτηρίζει τα Aztrek και πυροδοτεί το πάθος. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την υφή, τα Aztrekαντέχουν στον χρόνο χάρη στις πρωτότυπες λεπτομέρειές τους, όπως τα δικτυωτά μικρο-σουέτ τμήματα και η κινητική ενδιάμεση σόλα που παίρνει το σχήμα του ποδιού. Δεν είναι περίεργο που όσο αλλάζουν κάποια πράγματα, τόσο παραμένουν τα ίδια;

Aztrek3.jpg

Παγκόσμια διάθεση από τις 24 Ιανουαρίου 2019, στην τιμή των 90€ στο reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured