Δελτίο Τύπου

 

Η Brown-Forman, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως,  ενώνει τις δυνάμεις της με την Concepts A.E. για την επίσημη διανομή στην Ελλάδα των τριών νέων Single Malts Scots Whiskies.

Με σκωτσέζικη προέλευση, τα GlenDronach, BenRiach, και Glenglassaugh συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες Single Malt Scots μάρκες στον κόσμο του fine drinking, λόγω της εκλεπτυσμένης γευστικής εμπειρίας που προσφέρουν.

Από το 1826 το αποστακτήριο GlenDronach, που βρίσκεται στα φημισμένα Σκωτσέζικα Highlands, παράγει μια σειρά από εξαιρετικά premium single malt whiskies, που είναι γνωστά για την χαρακτηριστική έντονη γεύση σέρι. 

 

GlenDronach_LRG.jpg

 

Το αποστακτήριο BenRiach βρίσκεται στην καρδιά του Speyside στη Σκωτία και από το 1898 παράγει malt ουίσκι. Πειραματίζεται συχνά χρησιμοποιώντας βύνη από καπνισμένο και μη καπνισμένο κριθάρι, εξασφαλίζοντας στο ουίσκι μια «ξύλινη» επίγευση.

Με έτος ίδρυσης το 1875, το αποστακτήριο Glenglassaugh βρίσκεται στη βόρεια ακτή των Σκωτσέζικων Highlands και, με θέα τη Βόρεια Θάλασσα, παράγει ένα αυθεντικό “θαλασσινό” Highland malt.

Τα τρία νέα Single Malts Scots Whiskies βρίσκονται ήδη στην αγορά, σε κάβες σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured