Δελτίο Τύπου

 

Τα B.U. σετ δώρου παρουσιάζονται στη νέα δυναμική μπαλάντα «Κάθε φορά» του αγαπημένου στο νεανικό κοινό μουσικού και ηθοποιού, Γιάννη Χατζηγεωργίου, στο πρώτο του solo δισκογραφικό βήμα, σε στίχους και μουσική του Κρίστιαν Εφραιμίδη και του Απόστολου Βίντου.

Το video clip της δυναμικής μπαλάντας “Κάθε φορά”, με έντονα τα στοιχεία της νεανικής φρεσκάδας και της εφηβικής αισιοδοξίας, παρουσιάζει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να συναντά τις νικήτριες της B.U. Passion Audition που τριγυρνούν από την μία έως την άλλη άκρη αυτής της πόλης. Τα κορίτσια του B.U. Passion Army, γεμάτα με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, τραγουδούν σε διάφορα μέρη της πόλης, με πάθος και αγάπη για κάθε στιγμή της ζωής τους.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του video clip έχει για μια ακόμη φορά, ο Γιάννης Παπαδάκος, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει προηγούμενα B.U. Singles όπως «Να Μ ‘ αγαπάς», «Χρυσό Φιλί», «Γυρίζω Σελίδα» και «Heart of Summer».

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το B.U. παρουσίασε το video clip αποκλειστικά σε πρώτη μετάδοση μέσα από την Facebook σελίδα του B.U. Greece, γιορτάζοντας την έκφραση του απόλυτου εαυτού μας μέσα από την μουσική αλλά ταυτόχρονα και τον ενθουσιασμό μας για τη ζωή.

Το τραγούδι «Κάθε φορά», σε καλεί να ζεις την κάθε σου στιγμή αληθινά και μοναδικά με ζωντάνια και ξεγνοιασιά και μαζί με τα σετ δώρων B.U. κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα http://smarturl.it/KatheForaSingle.

Απολαύστε το video clip ΕΔΩ

Μουσική: Κρίστιαν Ευφραιμίδης, Απόστολος Βίντος

Στίχοι: Κρίστιαν Ευφραιμίδης

Παραγωγή: DiGi

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured