Δελτίο Τύπου

 

Την είσοδο της Nobacco στην αγορά προϊόντων θερμαινόμενου καπνού σηματοδοτεί η επέκταση της συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας με την British American Tobacco για την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα του glo™. Με τη συμφωνία αυτή η Nobacco γίνεται η πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Η Nobacco θα διαθέτει το κορυφαίο προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης  (Advanced Heating Technology) της British American Tobacco μέσω του δικτύου των 70 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα καθώς και του e-shop της.

Το glo™ αποτελεί την αιχμή της καινοτομίας στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, ανήκει στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου και θερμαίνει τις ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού (NEO™ Sticks) στους 240οC, προσφέροντας πλούσια αυθεντική γεύση. Το αερόλυμα που σχηματίζεται από τη θέρμανση περιέχει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σύγκριση με τον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρο. Στις καινοτομίες του glo™ περιλαμβάνονται η ευχρηστία αφού το glo™ αποτελείται από μια και μόνο συσκευή και η διαχείριση της γίνεται με ένα και μόνο κουμπί, η δυνατότητα πολλών επαναλαμβανόμενων χρήσεων χωρίς διάστημα αναμονής και οι ειδικά σχεδιασμένες θερμαινόμενες ράβδοι καπνού (NEO™ Sticks) που προσφέρουν μια αυθεντική καπνιστική εμπειρία. 

nobacco_keimeno.jpg

Η συμφωνία για τη διάθεσή του glo™ αποτελεί το δεύτερο βήμα της στρατηγικής συνεργασίας της Nobacco με την British American Tobacco η οποία εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, με την έναρξη διανομής της σειράς Vype που αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν ατμίσματος στα φαρμακεία της Μεγάλης Βρετανίας.

«Το λανσάρισμα του glo™ είναι για εμάς κάτι πολύ περισσότερο από μια επιχειρηματική συμφωνία καθώς σηματοδοτεί το πέρασμα της Nobacco σε μια νέα εποχή. Από σήμερα η Nobacco αποκτά μια μοναδική θέση, όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά: γινόμαστε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη που είναι σε θέση να προσφέρει στον καταναλωτή όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές στο κλασικό τσιγάρο λύσεις. Και το κάνουμε αυτό παραμένοντας συνεπείς στην αποστολή μας: να είμαστε δίπλα σε όλους όσοι σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα. Σε όλους αυτούς λέμε ότι από σήμερα όλα πλέον είναι στο χέρι τους. Γιατί τώρα η Nobacco τους δίνει τη Δύναμη της Επιλογής!», τόνισε στην ανακοίνωση της συμφωνίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured