Ιωάννα Νικολάου

Έλα να παρακολουθήσεις από κοντά μοναδικά street dance battles 1vs1 μεταξύ 16 χορευτών που αναδείχθηκαν από τους δύο προκριματικούς του Red Bull Dance Your Style σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το κοινό σε ρόλο κριτή. Ο hip hop artist “12os Pithikos” θα είναι ο MC του διαγωνισμού ενώ live acts & DJ sets από δυνατά ονόματα της hip hop θα απογειώσουν τη χορευτική βραδιά. Μην λείψει κανείς!

Τι έγινε στους προκριματικούς; 

Το Σάββατο 14/04 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος προκριματικός του Red Bull Dance Your Style στην Πλατεία Συντάγματος και την Παρασκευή 04/05 ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης για το δεύτερο προκριματικό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σε κάθε προκριματικό 16 invited street dance χορευτές -το look των οποίων επιμελήθηκε το underground brand ένδυσης Pyrex Original- αναμετρήθηκαν σε απίστευτες 1vs1 μάχες, αυτοσχεδίασαν τα moves τους πάνω στο μουσική που επέλεγε ο DJ TsiliSmile (Αθήνα) και ο DJ Amazeme (Θεσσαλονίκη) και ξεσήκωσαν το κοινό. Η εκφραστικότητα, η κίνηση, το creativity και το musicality ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδειξαν οι χορευτές σύμφωνα με το είδος χορού που αντιπροσωπεύουν.

Μετά από κάθε battle το κοινό ήταν αυτό που έκρινε ποιος χορευτής θα περάσει στον επόμενο γύρο σηκώνοντας κόκκινη ή μπλε κάρτα ανάλογα με τη μεριά του νικητή. Στην περίπτωση που έβγαινε ισοπαλία ο MC του διαγωνισμού -Bboy Saspens- (Αθήνα) και 12os Pithikos (Θεσσαλονίκη) είχε το δικαίωμα να ζητήσει άλλον ένα γύρο από τους χορευτές έτσι ώστε να ξαναψηφίσει ο κόσμος. Μετά από εντυπωσιακούς γύρους ο Onel επικράτησε με τα break dance moves του απέναντι στον Rekoz (popping moves) στον προκριματικό της Αθήνας ενώ στον προκριματικό της Θεσσαλονίκης τα krump moves του Billy(KRNX) του χάρισαν την πρώτη θέση απέναντι στα waacking moves της Μαντούς.

redbulldanceavop_keimeno.jpg

Ποιους χορευτές θα δούμε στον Τελικό; 

Η 16άδα που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στον Τελικό του Red Bull Dance Your Style είναι οι οκτώ καλύτεροι της Θεσσαλονίκης - Billy, Ειρήνη, Μαρία, Sitzi Kun, Dimas Dim, JohnWane, Haribo & Μαντώ- και οι οκτώ της Αθήνας –Icler, Zoob, Virtuozo, Rekoz, Cut1, Lil Cli, Onel & Fuerza Negra.

Ο Τελικός του Red Bull Dance Your Style θα πραγματοποιηθεί στις 13/05 στο Box Athens (Πειραιώς 130) – μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου στο Ticket Master καθώς και σε καταστήματα Γερμανός και Cosmote.

Μάθε όλες τις εξελίξεις του διαγωνισμού από το Rise TV.  
Δες live moments, video & photos στο www.facebook.com/redbull & @redbullGRE στο Instagram

Περισσότερο δωρεάν δημοσιογραφικό υλικό:
https://www.redbullcontentpool.com/search?q=Red%20Bull%20Dance%20Your%20Style%202018%20Qualifier%20-%20Thessaloniki%2C%20Greece 


Σχετικά με την Προπώληση Εισιτηρίων για τον Τελικό, 13/05 στις 19:00:

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- www.ticketmaster.gr
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)
- Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
- Δίκτυο καταστημάτων COSMOTE

Με μετρητά:

- Εκδοτήριο Box Athens (Κυρ 13/05: 17:00-21:00)
- Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
- Δίκτυο καταστημάτων COSMOTE

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP: 20 € 

Early Bird Γενικής Εισόδου: 7 €
2η φάση προπώλησης Γενικής Εισόδου: 10 € 

ΑΜΕΑ Αμαξίδια: Δωρεάν είσοδος για αμαξίδια (για να κλείσετε τη θέση σας παρακαλούμε επικοινωνείτε με το Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 11 ετών

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured