Ιωάννα Νικολάου

Το Rock Edition του CU OnStage με headliners τους Nightstalker πραγματοποιείται στις 10 Μαρτίου 2018, στο Gagarin 205, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Μαζί τους, θα εμφανιστούν επί σκηνής οι νικητές του διαγωνισμού, Honeybadger και Breath After Coma, σε ένα line up που ψήφισε το ίδιο το κοινό.

Το CU OnStage, διανύοντας τον 3ο κύκλο του, συνεχίζει να αναδεικνύει νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν με ποιους θέλουν να μοιραστούν τον ήχο τους επί σκηνής. Μετά τη μεγάλη συναυλία του Indie Edition τον Νοέμβριο του 2017 με headliner τη Monika και support acts τη LOU και τους Inconsistencies, το CU OnStage θα υποδεχτεί τους Nighstalker, Breath After Coma και Honeybadger σε ένα εκρηκτικό live με Rock ακούσματα.

Όπως σε κάθε CU OnStage, η είσοδος είναι δωρεάν και οι CU συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό στο Gagarin 205 κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CU OnStage και το μηχανισμό του: http://www.cuonstage.gr/

Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία βρίσκονται και στο Facebook Event: https://www.facebook.com/events/402993400141098/

Λίγα λόγια για τους Nightstalker, headliners του event
Οι Nightstalker είναι μια ‘70s style Heavy Rock μπάντα από την Αθήνα. Με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock ‘n roll attitude, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρουσία τους επί σκηνής, οι Nightstalker έχουν αποκτήσει τη φήμη που λίγα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Μετά τα συνεχόμενα στα ‘sold out’ gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλης διάρκειας, ευρωπαική περιοδεία οι Nightstalker συνεχίζουν ακάθεκτοι στα φεστιβάλ αλλά και στην εμφάνιση τους στο CU OnStage Rock Edition.

Λίγα λόγια για τους Breath After Coma, support act του event
Οι Breath After Coma ξεκίνησαν την πορεία τους το 2013. Το alternative heavy rock τους έχει ξεκάθαρη επιρροή από τη 90s σκηνή της Αμερικής και όντας συνυφασμένο με φρεσκάδα στα φωνητικά και τις μελωδίες και χορευτικό groove τους χαρακτηρίζει ως τη νέα ανερχόμενη δύναμη του ήχου τους, όπως έχει αναφερθεί και στον ελληνικό τύπο μετά την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δουλειάς τους ‘’Leaders’’. Λόγω των έντονων lives τους, το είδος τους έχει προσδιοριστεί ουκ ολίγες φορές ως‘’stadium rock’’.

Λίγα λόγια για τους Honeybadger The Band, νικητές του διαγωνισμού
Οι Honeybadger πρωτοβρέθηκαν μαζί το Νοέμβρη του 2014. Άλλοι γνωστοί και άλλοι φίλοι μουσικά και κοινωνικά, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντηση είναι μία. Rock n roll! 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured