Ιωάννα Νικολάου

Το παγκοσμίου φήμης μπαρ “Sexy Fish” στο Λονδίνο ταξιδεύει για μία μόνο ημέρα στην Αθήνα και φιλοξενείται από το “The Clumsies” για μια pop up εμφάνιση. Στις 24 Ιανουαρίου ο χώρος του “The Clumsies” θα φιλοξενήσει στοιχεία από την ασιατική κουλτούρα και θα γεμίσει με ιαπωνικές γεύσεις και αρώματα που θα δημιουργήσουν την αίσθηση ενός διαφορετικού μαγικού κόσμου.

Σε έναν χώρο σχεδιασμένο από το Design Studio του Martin Brudnizki και διακοσμημένο με έργα τέχνης από τους Frank Gehry, Damien Hirst και Michael Roberts, το “Sexy Fish” αποτελεί ένα πολύτιμο και πολύ γοητευτικό κόσμημα στην καρδιά του Mayfair για τους έμπειρους γευσιγνώστες της πόλης και τους λάτρεις της γαστρονομικής κουλτούρας. 

sexyfish_keimeno4.jpg

Ένα από τα πιο upcoming bar restaurants και top destinations για τους γνώστες του fine dining αλλά και του fine drinking, το “Sexy Fish” συνδυάζει άψογα ιδιαίτερα πιάτα  με ασιατικές γεύσεις και με μια σειρά από πολύ δημιουργικά serves που μπορεί κανείς να βρει στο πρωτότυπο μενού “Fish Tales”, τα οποία περιέχουν συστατικά όπως αφρός μέντας και pop-corn.

Στο “The Clumsies” οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, για μια μόνο ημέρα, να γευτούν  premium signature serves, όπως το “Frida” με τεκίλα Don Julio 1942, αιθέριο έλαιο Ylang - Ylang (Ιλάνγκ - Ιλάνγκ) και κόκκους πιπεριού, το “Umami Martini” με τζιν Tanqueray No.10 και Sake, το “Monolith” με ρούμι Zacapa 23, θυμάρι, χαμομήλι και βαλσάμικο, το “Golden Riviera” με μεξικάνικες πιπεριές chipotle εμβαπτισμένες με τεκίλα Don Julio Blanco και σερμπέτι εσπεριδοειδών, και το “Fetal One” με βότκα Ketel One, φέτα και μαύρες ελιές. 

Οι έμπειροι bartenders του Sexy Fish θα βρεθούν πίσω από την μπάρα του “The Clumsies” έτοιμοι να μας ταξιδέψουν σε ένα νέο γευστικό μενού εκλεκτών cocktails, και να μας μυήσουν σε μοναδικές γεύσεις που δύσκολα θα μπορέσουμε να τους αντισταθούμε.

Μην χάσετε αυτή τη υπέροχη γευστική εμπειρία που λίγοι μπορούν να απολαύσουν!

sexyfish_keimeno.jpg

*The Clumsies: Πραξιτέλους 30, Αθήνα 105 61*

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured