Ιωάννα Νικολάου

 Φτιάχνοντας ένα πρωτότυπο cocktail με Southern Comfort και καυτερό TABASCO sauce μπορείτε να κερδίσετε ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη για το Tales of the Cocktail Festival τον Ιούλιο του 2018!

Το μεγάλο αυτό έπαθλο αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ προσφέρει δυο πολύ ποθητές εμπειρίες: τη γνωριμία με την υπέροχη Νέα Ορλεάνη και την επίσκεψη στο εξαιρετικό Tales Of The Cocktail Festival, το πρώτο και σημαντικότερο φεστιβάλ για cocktails που διοργανώθηκε παγκοσμίως.

Το μυστικό για την επιτυχία είναι ο κάθε διαγωνιζόμενος bartender να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του για να δημιουργήσει τη δική του μοναδική και καταπληκτική συνταγή cocktail με Southern Comfort και TABASCO sauce, καθώς και όποια άλλα συστατικά εκείνος επιθυμεί. 

Είναι πολύ σημαντικό η συνταγή να είναι πρωτότυπη και αποκλειστικά δικής του έμπνευσης. 

Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες και οι λεπτομέρειες για την υποβολή της συμμετοχής, καθώς επίσης και οι όροι του διαγωνισμού, η πλήρης περιγραφή των δύο φάσεων του, τα κριτήρια αξιολόγησης, καθώς και οι μέθοδοι βαθμολόγησης των διαγωνιζόμενων βρίσκονται αναλυτικά και με απλά λόγια παρουσιασμένα στην ιστοσελίδα  του διαγωνισμού: http://www.southernstories.gr/

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19/1/2018.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τέσσερεις καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου των bar: 

• Τον Μπάμπη Καϊδαλίδη που είναι ο ιδρυτής των Athens Bar Show (2010), Bar Academy Hellas (2007) και The Coffee Show (2016) καθώς και έμπειρος εκπαιδευτής bartender, με περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας.   

• Τον Γιάννη Κέδε, που είναι ιδιοκτήτης και μέτοχος πολύ γνωστών μπαρ στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και το  «Vogatsikou|3», (πρώην Belair), το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο cocktail bar το 2015 και το 2016 από το FNL (Food and Leisure), ενώ το 2017 βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα bar της Ελλάδας.

• Τον Σπύρο Πατσιαλό, που είναι ο δημιουργός του huntingspirits.tv, της ιστοσελίδας που παρέχει  πρωτογενές multimedia περιεχόμενο σχετικό με τα cocktails, τα bar και τα αποστάγματα και ο οποίος έχει διατελέσει κριτής σε δεκάδες διαγωνισμούς cocktail στην Ελλάδα, αλλά και στην Ibiza και στην Κύπρο. 

• Τον Γιάννη Κοροβέση- που είναι συνιδιοκτήτης του μπαρ Borsalino στο κέντρο της Αθήνας, ιδρυτής του Bitterbooze.com και βασικός εισηγητής της σχολής Le Monde στα τμήματα του μπαρ. 

Τα πλήρη βιογραφικά των κριτών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Ο Μεγάλος Τελικός του διαγωνισμού θα γίνει στις 22/2/2018 στο Bar Academy Hellas, στην Αθήνα.

Νικητής θα αναδειχθεί ο bartender που θα πετύχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στον τελικό και θα αναχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη στις 16 Ιουλίου 2018. Το ταξίδι του θα περιλαμβάνει 3 νύχτες διαμονής εκεί.

Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured