Ιωάννα Νικολάου

 Η Carrera, παγκόσμια Μάρκα αθλητικών και lifestyle γυαλιών, με χαρά παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών INSPIRED BY JARED LETO, ειδικά σχεδιασμένη για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και frontman της μπάντας Thirty Seconds to Mars, Jared Leto , πρωταγωνιστή της καμπάνιας της Carrera για το 2017. 

Διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένα από τα πιο αντισυμβατικά ταλέντα παγκοσμίως, ο Jared Leto ενέπνευσε μια αποκλειστική, unisex συλλογή δύο μοντέλων που αποδίδει πλήρως τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς του και τη νοσταλγία που δένει τον Jared Leto με την ιστορία της Carrera, παντρεύοντάς τη με τον πρωτοποριακό κώδικα σχεδιασμού και την εξαιρετική ποιότητα που αντιπροσωπεύουν τη μάρκα από το 1956. 

Η συλλογή διαθέτει δύο μυθικές και συνάμα χαρακτηριστικές φόρμες σε δύο μοντέλα, ένα ηλίου και ένα οράσεως, που χαρακτηρίζονται από την ίδια έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό και την κατασκευαστική αρτιότητα που ο Jared Leto αναγνωρίζει ως βασικό συστατικό του DNA της μάρκας: «Πάντοτε εκτιμούσα την ομορφιά της κατασκευαστικής αρτιότητας και τον διαχρονικό σχεδιασμό. Αν αυτά συνδυάζουν την λειτουργικότητα και την τεχνολογία, τότε προκύπτει κάτι πολύ ξεχωριστό» λέει ο Leto. «Πιστεύω ότι όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στην Carrera. Μια μάρκα κλασσική και εμβληματική».

Έχοντας ενσωματώσει στις φόρμες τους τη ρετρό αισθητική της δεκαετίας του 60 με μια σύγχρονη και καινοτόμα ματιά, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι αφιερωμένα σε όσους αντιμετωπίζουν τη ζωή με διάθεση να ξεχωρίζουν από το πλήθος.  Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός απροσδόκητων λεπτομερειών και υλικών, δουλεμένων με ασύγκριτη δεξιοτεχνία και ταιριασμένων με φακούς ηλίου αρίστης ποιότητας.  

Η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας, αποτυπωμένη από τον εμβληματικό φωτογράφο Terry Richardson θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 σε διεθνή κλίμακα. Ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσει και η συλλογή γυαλιών Inspired by Jared Leto στα καταστήματα. 

Τα μοντέλα CARRERA 150/S και CARRERA 144/V διαθέτουν κλασσικές ορθογώνιες φόρμες, κατασκευασμένες από υψηλής πυκνότητας ασετάτ, ώστε να είναι πολύ ελαφριά. 

Χαρακτηριστικές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες χαρίζουν σε αυτές τη φόρμες το αδιαμφισβήτητα εκλεπτυσμένο τους στιλ: η λεπτή, μεταλλική γέφυρα στα γυαλιά ηλίου αποπνέει ξεχωριστό ύφος, ενώ οι ολοκαίνουργιοι, στρογγυλεμένα λεπτοί βραχίονες συνδυάζονται με το χαρακτηριστικό μεταλλικό λογότυπο C στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου.

carrera_keimeno.jpg

Ο Jared Leto φοράει Carrera 150/S σε κίτρινη ταρταρούγα έντονων αντιθέσεων (τύπου tokyo) με μπλε φακούς UV. 

Το μοντέλο Carrera 150/S διατίθεται σε χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες κλασσικές εκδοχές - σκούρα ταρταρούγα, μαύρο, μπλε και κόκκινο. 

Το συγκεκριμένο μοντέλο διακρίνεται επίσης για τους ποιοτικούς και τελευταίας τεχνολογίας φακούς του, αποτέλεσμα της ισχυρής τεχνογνωσίας και παράδοσης της μάρκας που προσφέρει επιπλέον λειτουργικά πλεονεκτήματα στη χρήση του. Η πλήρης γκάμα διατίθεται με φακούς ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ UV σε διαφορετικές αποχρώσεις καθώς και με τους εξαιρετικής ποιότητας ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΠΟΛΩΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ: το ιδιαίτερο χρώμα τους προσφέρει μεγάλο βάθος και αντιθαμβωτικές ιδιότητες, που - χάρη σε μια προσεκτική μελέτη της καμπύλης του φάσματος - κάνουν τα χρώματα να φαίνονται πιο ζωντανά, φιλτράροντας το μπλε φως για να ξεκουράσουν τα μάτια και να προλάβουν την οπτική γήρανση.

Ο Jared Leto φοράει το Carrera 144/V σε μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες.

Διατίθεται ακόμη σε ανοικτή ταρταρούγα, σκούρα ταρταρούγα, κόκκινο με μπλε βραχίονες και μαύρο με ασημί λεπτομέρειες.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Carrera παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured