Ιωάννα Νικολάου

 

Όταν το χρώμα συναντάει τη μουσική, τα adidas Originals δεν μπορούν να λείπουν! Το αγαπημένο street style brand συμμετέχει στην πιο πολύχρωμη γιορτή της πόλης και δίνει τη δική του πινελιά σε ένα μουσικό φεστιβάλ γεμάτο χρώματα και μοναδική ενέργεια.




Το Colour Day Festival ανανεώνει για 3η συνεχή χρονιά το ραντεβού του με χιλιάδες φίλους της μουσικής και τους καλεί να χρωματίσουν τη ζωή τους δημιουργώντας με αυθορμητισμό ένα κόσμο όπως ακριβώς τον ονειρεύονται. Παρουσιαστές, τραγουδιστές, αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα και επώνυμοι DJs, όπως οι Otherview, η Xenia Ghali, οι Rec, οι HouseTwins, o Steve Provis από τους Ace2Ace και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί για να δώσουν το ρυθμό.s

Τα adidas Originals ενώνουν και πάλι το street style με τη μουσική και δίνουν δυναμικό παρών στο φετινό Colour Day Festival μέσα από ξεχωριστά activations και happenings στη διάρκεια του φεστιβάλ. Επίκεντρο το ανανεωμένο Campus των adidas Originals, ένα cult icon που παραμένει ένα από τα αγαπημένα των sneakerheads και επιστρέφει στο σήμερα στην καλύτερή του μορφή.



Αυθεντικό, ασυμβίβαστο και πιστό στην κληρονομιά του brand, το Campus συνεχίζει να διαμορφώνει τις τάσεις του streetwear και να είναι παρόν στα clubs, στα bars και στους δρόμους της πόλης, εκεί που χτυπάει ο παλμός του street style.

Το απόλυτο street icon είναι ένα ευέλικτο sneaker που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με ενδιαφέρουσες επιλογές όσον αφορά τα υλικά του, ικανό να σε συνοδεύσει από το πιο χαλαρό ποτό στην πόλη μέχρι το πιο τρελό φεστιβάλ και να ταιριάξει με το πιο designάτο outfit ή με το πιο απλό και μίνιμαλ καθημερινό σου ντύσιμο, όταν δεν θέλεις να το σκεφτείς και πολύ. 

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι τα adidas Originals γιορτάζουν το Campus του σήμερα στο πιο διαφορετικό, διασκεδαστικό και ανέμελο event της χρονιάς.
Βασικό μήνυμα: #NoTimetoThink με τα adidas Originals και το Campus να καλούν τη νέα γενιά να ζήσει τη στιγμή και να κάνει αυτό που την εκφράζει με αυθορμητισμό, θάρρος και αποφασιστικότητα.



Το νέο Campus έρχεται στο πιο αυθόρμητο φεστιβάλ για να σε κάνει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και να σε εμπνεύσει να κάνεις τις ιδέες σου πράξη χωρίς δεύτερη σκέψη. Η δημιουργικότητα είναι τρόπος ζωής, δε σηκώνει δισταγμό, δεν θέλει πολλή σκέψη αλλά βγαίνει από μέσα σου την κατάλληλη στιγμή, χωρίς να το έχεις προγραμματίσει. 

More street, more attitude, more colours, more music το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Colour Day Festival όπου τα adidas Originals έχουν σχεδιάσει πρωτότυπα activations και σε περιμένουν να μοιραστείς μοναδικές στιγμές με τους φίλους σου φτιάχνοντας το δικό σου colour video. Μην το σκέφτεσαι!

Ακολούθησε τη σελίδα των adidas Originals στο Facebook και το επίσημο profile της adidas στο Instagram και κέρδισε μία από τις διπλές προσκλήσεις για να ζήσεις την πιο ξεχωριστή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού παρέα με το αγαπημένο σου brand. See you all there! 

 

#adidasOriginals  #NoTimetoThink  #Campus  #ColourDayFestival

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured