Ναταλία Πετρίτη

Με τα ολοκαίνουρια singles, “Eat the Acid” και “Fine Line”, επέστρεψε η Kesha, τα οποία και περιλαμβάνονται στον νέο της δίσκο με τίτλο Gag Order.

Με συναισθηματικούς και ευθείς στίχους, η Kesha αναφέρεται μέσα από τα κομμάτια στην συνεχιζόμενη και δημόσια δικαστική της διαμάχη με τον πρώην παραγωγό της, Dr. Luke, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε στο παρελθόν την 36χρονη τραγουδίστρια.  

Το “Eat the Acid” κλιμακώνεται με τους στίχους: “You said don’t ever eat the acid/ If you don’t want to be changed like you changed me/ You said all the edges got so jagged/ Now everything you saw then can’t be unseen”.

Παρομοίως, στο “Fine Line” η Kesha μιλά για τη δυσκολία επούλωσης των πληγών της μέσα από τους στίχους: “Don’t be surprised if shit gets ugly/ All the doctors and lawyers that cut the tongue out of my mouth/ I’ve been hiding my anger, but bitch, look at me now/ I’m at the top of the mountain with a gun in my head/ Am I bigger than Jesus, or better off dead?”.

Σε παραγωγή του Rick Rubin, τα singles φέρνουν στην επιφάνεια ένα νέο μουσικό ύφος για την Kesha, η οποία το χαρακτηρίζει ως «post-pop».

Η κυκλοφορία του Gag Order ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να βρεθεί στα δισκοπωλεία στις 19 Μαΐου. Τα singles είχαν προηγουμένως leak-άρει μυστηριωδώς στο SoundCloud προτού κατέβουν από τη δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας.

Η δικαστική διαμάχη της Kesha με τον Dr. Luke που ξεκίνησε το 2014, είχε αναγκάσει την ίδια να παραμείνει στο συμβόλαιό του μέχρι αυτή να τελειώσει, παρά τα όσα είχαν συμβεί. Αυτός είναι και ο λόγος που το Gag Order κυκλοφορεί από την εταιρεία του φερόμενου ως βιαστή της, Kemosabe Records.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured