Ναταλία Πετρίτη

Την ευκαιρία για cameo στο Coronation Street του ITV πρόσφεραν στον Bob Dylan, έπειτα από τη δήλωση του ίδιου ότι είναι fan της διαχρονικής σειράς της βρετανικής τηλεόρασης.

Ο εμβληματικός μουσικός είχε μοιραστεί την πληροφορία σε σπάνια συνέντευξή του στην εφημερίδα Wall Street Journal που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, με τον ίδιο να αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων στις σειρές που ο ίδιος απολαμβάνει. Ο ίδιος ανέφερε στην εν λόγω συνέντευξη ότι παρακολουθεί μόνο τις σειρές Coronation Street, Father Brown και The Twilight Zone, απορρίπτοντας ουσιαστικά τη μοντέρνα τηλεόραση.

«Ξέρω ότι είναι παλιομοδίτικες, αλλά με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Δεν είμαι fan των packaged προγραμμάτων ή των ενημερωτικών εκπομπών. Δεν βλέπω ποτέ οτιδήποτε «μου βρωμά» ή είναι κακό. Τίποτα αηδιαστικό», δήλωσε ο ίδιος.

Μιλώντας στην Telegraph, ο παραγωγός της σειράς Coronation Street, Iain MacLeod, πρότεινε ότι ο Dylan θα μπορούσε αν το επιθυμούσε να κάνει μια cameo εμφάνιση στη σαπουνόπερα κατά τη διάρκεια ενός open mic night.

«Το να ακούω ότι ο Bob Dylan βλέπει Coronation Street με εξέπληξε ευχάριστα. Θα λάτρευα πραγματικά την ιδέα του να εμφανιζόταν στο Rovers Return ένα βράδυ. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα open mic night και ένας μυστηριώδης τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στη βροχή του Manchester κάνοντας μια στροφή».

Ο MacLeod πρόσθεσε: «Τόσο εκείνος όσο και το Coronation Street έγιναν διάσημοι στα 1960s, και οι δύο έδωσαν φωνή και έκαναν γνωστούς τους σκοπούς της εργατικής τάξης, αφηγήθηκαν ιστορίες με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθηση του χιούμορ».

Στο Coronation Street έχουν εμφανιστεί ανά τα χρόνια ως guest stars διάφοροι αγαπημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Peter Kay, Sir Ian McKellen, η εκλιπούσα Sarah Harding και οι Status Quo. Να λοιπόν και η ευκαιρία για τον Dylan!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured