Ναταλία Πετρίτη

Στο studio με τον Mick Jagger βρέθηκε πρόσφατα η Dua Lipa και το γνωρίζουμε αυτό χάρη στις αναμνηστικές φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί.

Η Lipa εργάζεται αυτή την περίοδο πάνω στη δημιουργία του τρίτου δίσκου της, follow-up του άκρως επιτυχημένου Future Nostalgia του 2020.

Οι φωτογραφίες των δύο καλλιτεχνών αναρτήθηκαν σε σχετικό Instagram post στις 26 Νοεμβρίου με το caption “sweeeet weeeek”, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν οι δυο τους συνεργάστηκαν για τον νέο δίσκο της Dua Lipa ή για μια νέα δουλειά του Mick Jagger, ή και ακόμη αν απλά συνέπεσαν μαζί στο studio για δυο διακριτές δουλειές τους.

Μέχρι να μάθουμε, δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες πιο κάτω:

https://www.instagram.com/p/ClbgL7rMDL2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=acfedd56-5503-424f-8dba-8acd3e62c67e

Μιλώντας πρόσφατα για τον νέο δίσκο της, η Dua ανέφερε ότι αισθάνεται ότι έχει περισσότερο τον έλεγχο του επερχόμενου LP της σε σχέση με παλιότερα.

Το follow-up του Future Nostalgia tease-αρίστηκε πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ίδια η Lipa δήλωσε ότι έχει γράψει ένα μεγάλο τμήμα του.

Τον Μάρτιο, η pop star ανέφερε στο κοινό της ότι το 50% του δίσκου ήταν έτοιμο και ότι «έχει ξεκινήσει να παίρνει μορφή».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured