Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι για το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever έδωσε στη δημοσιότητα η Rihanna, η οποία και είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως ακόμη ένα κομμάτι για τις ανάγκες της μουσικής επένδυσης της ταινίας. Έτσι, έπειτα από το “Lift Me Up” το “Born Again” ακολουθεί, με την τραγουδίστρια να κάνει το μεγάλο της come back στη μουσική βιομηχανία μετά από έξι χρόνια.

Το “Born Again” έγραψε ο The-Dream, ο οποίος βρίσκεται πίσω από προηγούμενα hits της Rihanna όπως τα “Umbrella” και “Birthday Cake”.  

Ο πολυαναμενόμενος ένατος δίσκος της Rihanna και follow-up του Anti- δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει. Η ίδια ωστόσο πρόκειται να εμφανιστεί στο Super Bowl halftime show σε λίγους μήνες, γεγονός που δίνει ελπίδες στους θαυμαστές της για ανακοινώσεις σχετικά με τον δίσκο εκείνο το διάστημα.

Το 2018, η Vogue είχε αποκαλύψει ότι η Rihanna εργαζόταν πάνω σε ένα reggae δίσκο, γεγονός που η ίδια είχε σχολιάσει και σε συνέντευξή της στο T: The New York Times Style Magazine έναν χρόνο μετά.

Ακούστε εδώ το “Born Again”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured