Ναταλία Πετρίτη

Για τα 50α γενέθλια της Geri Halliwell επανενώθηκαν οι Spice Girls το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με το αγαπημένο πάλαι ποτέ girl group να το διασκεδάζει για τα καλά στο πάρτι του τότε μέλους του.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram στις 7 Νοεμβρίου, ο David Beckham ήταν εκείνος που γνωστοποίησε την άτυπη αυτή επανένωση, ανεβάζοντας ένα clip της συζύγου του και πρώην Posh των Spice Girls, Victoria Beckham, μαζί με τις Halliwell, Emma Bunton και Melanie C, οι οποίες χόρευαν και τραγουδούσαν το single τους από το 1996, “Say You’ll Be There”. Απούσα από τα γενέθλια ήταν η Mel B, για την οποία ο Beckham σημείωσε στην ανάρτηση ότι τους έλλειψε.

Δείτε το post:

https://www.instagram.com/reel/CkqgZ-6II1f/?utm_source=ig_embed&ig_rid=21f5162a-b295-4d7e-ad44-f10a2a533690

H Victoria Beckham μοιράστηκε το ίδιο υλικό στο TikTok profile της, σημειώνοντας πως η επανένωση αυτή ήταν «για μια βραδιά μόνο».

Οι Spice Girls κυκλοφόρησαν πρόσφατα μια 25th anniversary edition του εμβληματικού δίσκου τους από το 1997, Spiceworld.

Το girl group – χωρίς τη Victoria – βγήκε σε περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια το 2019, δίνοντας αρκετές stadium συναυλίες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέες φήμες που τις θέλουν να επιστρέφουν για περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις. Η Victoria Beckham έχει εξηγήσει ωστόσο ότι «δεν θα μπορούσε να αφιερωθεί σε κάτι τέτοιο», επικαλούμενη την ενασχόλησή της με τη μόδα, τη σειρά καλλυντικών της, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured