Ναταλία Πετρίτη

Μια νέα τους συνεργασία παρουσίασαν οι Gorillaz και ο Beck σε συναυλία τους στο Los Angeles, η οποία δεν είναι άλλη από το νέο τους single, “Possession Island”. Το κομμάτι θα περιλαμβάνεται στον δίσκο των Gorillaz, Cracker Island.

Οι Gorillaz πρόκειται να κυκλοφορήσουν το Cracker Island στις 24 Φεβρουαρίου του 2023 από την Parlophone, με τον δίσκο να είναι ήδη διαθέσιμος για pre-order και έχοντας δώσει στη δημοσιότητα ακόμη ένα single, το “New Gold” μαζί με τους Tame Impala και Bootie Brown.

Οι Gorillaz ερμήνευσαν στη συναυλία στο Los Angeles τη νέα τους συνεργασία με τον Beck, το “New Gold” μαζί με τους Tame Impala και Bootie Brown, αλλά και το “Pac-Man” μαζί με τον ScHoolboy Q.

Δείτε το live debut του “Possession Island” και τις υπόλοιπες συνεργασίες τους εδώ:  

Το Cracker Island αποτελεί το όγδοο studio album του συγκροτήματος, στο οποίο αναμένεται να δούμε συνεργασίες με τους Stevie Nicks, Bad Bunny, Adeleye Omotayond και πολλούς ακόμη, έχοντας ήδη αναφέρει φυσικά τους Beck, Tame Impala και Bootie Brown. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή του βραβευμένου οκτώ φορές με Grammy, Greg Kurstin, μαζί με τους Gorillaz και Remi Kabaka Jr.

Δείτε εδώ την tracklist του δίσκου:

  1. ‘Cracker Island’ feat. Thundercat
  2. ‘Oil’ feat. Stevie Nicks
  3. ‘The Tired Influencer’
  4. ‘Tarantula’
  5. ‘Silent Running’ ft. Adeleye Omotayo
  6. ‘New Gold’ feat. Tame Impala & Bootie Brown
  7. ‘Baby Queen’
  8. ‘Tormenta’ feat. Bad Bunny
  9. ‘Skinny Ape’
  10. ‘Possession Island’ (feat. Beck)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured