Ναταλία Πετρίτη

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα o Kanye West, ο οποίος όχι απλά πρόκειται να μεταφέρει εκεί το Sunday Service του, αλλά σκοπεύει και να γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας, Vladimir Putin.

Σύμφωνα με το Billboard, ο West (ο οποίος ακούει τώρα στο όνομα Ye), σκοπεύει να επεκτείνει τις εμπορικές του δραστηριότητες με τον real estate developer, Aras Agalarov, αλλά και με τον γιο του, Emin Agalarov, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του West, Ameer Sudan, τον βοηθά αυτήν την περίοδο στη διοργάνωση ενός ταξιδιού στη Ρωσία, η οποία πρόκειται να γίνει και το «δεύτερο σπίτι» του στο επόμενο διάστημα, λόγω αυτών των δραστηριοτήτων.

Τα Sunday Service shows του West αναμένεται να είναι και οι πρώτες του εμφανίσεις στη Ρωσία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν στα μεγαλύτερα venues της, όπως το Crocus City Hall ή το Grand Sports Arena, το εθνικό δηλαδή στάδιο της Ρωσίας.

Ο Putin αναμένεται να βρεθεί σε αυτά ως special guest, με τον Sudan να αναφέρει πως ο West θέλει εδώ και καιρό να γνωρίσει από κοντά τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι business στις οποίες θα εμπλακεί ο West στη Ρωσία αναμένεται να τον κάνουν κατά 10 δις πλουσιότερο σύμφωνα και πάλι με τον Sudan.

Ο Agalarov με τον οποίο πρόκειται και να συνεργαστεί είχε δουλέψει προηγουμένως κοντά στον Donald Trump, ενώ θεωρείται ο ίδιος ο «Trump της Ρωσίας». Ο γιος του, Emin, από την άλλη, είναι ένας μουσικός ο οποίος και ελπίζει σε μια συνεργασία με τον West ώστε να γίνει γνωστός στις ΗΠΑ. Ο Ye φαίνεται πως σκοπεύει όντως να συνεργαστεί μαζί του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured