Ναταλία Πετρίτη

Τον κόσμο των παιδικών βιβλίων πρόκειται να εξερευνήσει ο πολυτάλαντος Nick Cave, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο σε δικά του κείμενα αλλά και illustrations.  

Το βιβλίο “The Little Thing”, όπως αυτό ονομάζεται, είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και επίσημα. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Cave, αυτό γράφτηκε για τον 3χρονο γείτονά του.

«Πρόκειται για την ιστορία ενός Μικρού Πράγματος το οποίο ξεκινά μια επική περιπέτεια στην οποία ανακαλύπτει την πραγματική φύση της ταυτότητάς του», ανέφερε ο Cave σε σχετικές δηλώσεις στο προσωπικό του site.

«Τί είμαι; ρωτά το Μικρό Πράγμα. Στη διαδρομή του συναντά μια σειρά από πολυποίκιλους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης μιας ντομάτας, ενός ρολού χαρτιού υγείας, ενός cupcake, αλλά και ενός corndog, τα οποία το οδηγούν στην τελική του ευτυχή συνειδητοποίηση».

Με την αγορά του βιβλίου, το βιβλιόφιλο κοινό του Nick Cave θα έχει πρόσβαση σε ένα free download, το “The Little Thing talking book”, το οποίο διηγείται ο Cave και συνοδεύεται από μουσική του ίδιου και του αγαπημένου μέλους των Bad Seeds, Warren Ellis.

Ο Warren Ellis κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το ντεμπούτο βιβλίο του, “Nina Simone’s Gum”, ένα memoir ο τίτλος του οποίου προέρχεται από μια προσωπική ιστορία του Ellis, ο οποίος το 1999 απέκτησε μια μασημένη τσίχλα της Simone μετά από συναυλία της ίδιας στο London’s Meltdown Festival – στο ρόλο του curator του οποίου βρισκόταν ο  Cave εκείνη τη χρονιά.

Ο Cave από την άλλη, πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία The Electrical Life of Louis Wain, στην οποία υποδύεται τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, H.G. Wells. Μαζί με τους Bad Seeds, πρόκειται να εμφανιστεί σε μια σειρά από Ευρωπαϊκά φεστιβάλ από το καλοκαίρι του 2022.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured