Πάνω σε νέο υλικό δουλεύει η Beyonce τους τελευταίους 18 μήνες. Την είδηση για το follow-up στο άλμπουμ Lemonade που κυκλοφόρησε πριν μία πενταετία (κριτική εδώ) επιβεβαίωσε η ίδια, με την ελπίδα να προσφέρει στους θαυμαστές της διέξοδο από τα τραύματα της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar δήλωσε: «Με όλη την απομόνωση και την αδικία που έχουμε υποστεί τον τελευταίο χρόνο, νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεφύγουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να γελάσουμε ξανά. Νιώθω μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλω να συμμετάσχω στην απόδραση αυτή με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαι στο στούντιο για ενάμιση χρόνο».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε για τη διαδικασία δημιουργίας μουσικής της: «Μερικές φορές χρειάζεται ένα έτος για να αναζητήσω προσωπικά χιλιάδες ήχους και να βρω τους σωστούς. Ένα ρεφρέν μπορεί να βγει από 200 στοιβαγμένες αρμονίες. Πάντως, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα σαν την αγάπη, το πάθος και τη θεραπεία που απολαμβάνω στο στούντιο ηχογράφησης. Μετά από 31 χρόνια, μοιάζει εξίσου συναρπαστικό όσο ήταν όταν ήμουν εννέα ετών. Ναι, η μουσική έρχεται!»

Στην ίδια συνέντευξη, η Beyonce αναφέρθηκε και σε αυτά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. «Άρχισα να παίρνω μαθήματα φωνητικής από έναν τραγουδιστή όπερας στα εννέα μου χρόνια. Μέχρι τα 10 είχα ήδη ηχογραφήσει τουλάχιστον 50 ή 60 τραγούδια σε στούντιο ηχογράφησης», είπε. Και συμπλήρωσε: «Είχα τον πρώτο μου φωνητικό τραυματισμό στα 13 μου, όταν τραγούδησα στο στούντιο για πάρα πολλές ώρες. Μόλις είχαμε ολοκληρώσει την πρώτη μας δισκογραφική συμφωνία και φοβόμουν ότι είχα αναπτύξει οζίδια, ότι είχα καταστρέψει τη φωνή μου και ότι η καριέρα μου θα μπορούσε να είχε τελειώσει. Οι γιατροί επέβαλλαν φωνητική ξεκούραση για όλο το καλοκαίρι».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured