news.team

Τελειώνει και ο Ιούνιος αυτήν την εβδομάδα, με τον Ιούλιο να σημαίνει αντίστροφη μέτρηση για το AthensRocks Festival (Σάββατο 13/7, στο Γήπεδο της Λεωφόρου), όπου θα έχουμε την τελευταία ευκαιρία να δούμε επί σκηνής τους Slayer, καθώς βρίσκονται πλέον στην αποχαιρετιστήρια τους περιοδεία, με την οποία και θα κλείσουν την καριέρα τους. 

Οι Slayer δεν θα είναι βέβαια μόνοι εκείνη την ημέρα, αφού το line-up έχει επίσης τους Νορβηγούς Leprous και τους «δικούς μας» Rotting Christ και Suicidal Angels, με τη μπάντα του Σάκη Τόλη να είναι αυτή που θα «προλογίσει» τους Slayer. 

Το Avopolis, σε συντονισμό με τη διοργάνωση, σας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα από το επίσημο merchandise των εγχώριων συγκροτημάτων!

Πιο συγκεκριμένα, κληρώνουμε τα εξής:

1) ένα t-shirt Rotting Christ, όπως το άνωθεν εικονιζόμενο 

2) μια συλλεκτική Rotting Christ πένα κιθάρας/μπάσου από το πρόσφατο άλμπουμ Heretics

3) ένα αντίτυπο του CD των Suicidal Angels Bloodbath (2012)

4) ένα ραφτό Suicidal Angels

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωσή μας, θα πρέπει πρώτα να έχετε στην κατοχή σας ένα έγκυρο εισιτήριο για τη συναυλία

Από εκεί και πέρα, στέλνετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα e-mail επικοινωνίας και για ποιο από τα δώρα ενδιαφέρεστε: t-shirt (εδώ θα πρέπει να συμπληρώσετε και προτίμηση σε μέγεθος), πένα, CD, ραφτό.

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει ως την Τρίτη 9 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τετάρτης 10/7, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση. 

{youtube}DECp8LKurKs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured