Συνεχίζοντας το promο για το πρόσφατο και τελευταίο άλμπουμ της καριέρας τους In The End (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ), οι Cranberries στράφηκαν στους μαθητές του Λίμερικ -της πόλης δηλαδή της Ιρλανδίας από όπου κατάγονται.

Συνεργαζόμενοι λοιπόν με τους μαθητές του Limerick School of Art and Design, έφτιαξαν το νέο τους βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Wake Me When It's Over", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

«Το κολέγιο χαίρει σεβασμού στα μέρη μας, ως μια πολύ δημιουργική δύναμη», δήλωσε εκ μέρους της μπάντας ο Noel Hogan, «θέλαμε λοιπόν να δούμε τι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν για ένα τόσο κλασικό τραγούδι για το στυλ της Dolores O'Riordan». «Ήταν πάντα σημαντικό για εκείνη κάθε άνθρωπος να έδινε τη δική του ερμηνεία στους στίχους της», πρόσθεσε και ο ντράμερ των Cranberries, Fergal Lawler. 

Το In The End τα έχει πάει πολύ καλά εμπορικά, φτάνοντας στο #3 της Ιρλανδίας, στο #10 της Βρετανίας, στο #119 των Η.Π.Α., στο #28 της Αυστραλίας, στο #11 της Γαλλίας, στο #34 του Καναδά και στο #8 της Γερμανίας. Μετά το τέλος του σχετικού promo, οι Cranberries θα διαλυθούν αυτόματα, καθώς έχουν ανακοινώσει ότι δεν βρίσκουν λόγο συνέχειας μετά τον θάνατο της Dolores O'Riordan.

{youtube}ZKwJrfF-0uY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured