Τους Καναδούς δεν τους έχουμε συνδυάσει με διακρίσεις στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, όμως και τα δύο αυτά αθλήματα διαθέτουν πολύ θερμούς υποστηρικτές. 

Ο Drake, για παράδειγμα -ένα από τα μεγάλα μουσικά είδωλα των καιρών μας- έχει πάθος με το μπάσκετ και είναι από μικρός υποστηρικτής των Toronto Raptors, καθώς κατάγεται κι εκείνος από το Τορόντο (διατηρεί μάλιστα ακόμα σπίτι εκεί, παρότι μετακόμισε στην Καλιφόρνια το 2012). Τον Σεπτέμβριο μάλιστα του 2013 η ομάδα τον έχρισε ως «παγκόσμιο πρεσβευτή» της.

Οι Toronto Raptors μετέχουν ωστόσο στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των Η.Π.Α., η ίδια μάλιστα η ίδρυσή τους οφείλεται στην επέκταση του NBA προς τον Καναδά (1995). Τα πρώτα χρόνια υπήρξαν δύσκολα, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικής με τις αμερικάνικες ομάδες, ωστόσο το 2000, το 2001 και το 2002 βρέθηκαν στα play-offs. Τα επόμενα χρόνια είχαν και πάλι αρκετά πάνω και κάτω, αλλά από το 2013 βρίσκονται σε σταθερή τροχιά ανόδου. Φέτος, δε, έγραψαν ιστορία, αφού κέρδισαν τον τίτλο στην Eastern Conference, προχώρησαν στον τελικό του NBA και κέρδισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα, νικώντας τους Golden State Warriors.

Δεν γινόταν λοιπόν να μην το γιορτάσει και ο ίδιος ο Drake κάτι τέτοιο, με τον δικό του τρόπο, δηλαδή μετά ...μουσικής! Πατώντας λοιπόν εδώ, μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify τα ολοκαίνουρια τραγούδια "Omertà" και "Money In The Grave" -το δεύτερο σε συνεργασία με τον Rick Ross. 

Τα 2 τραγούδια είναι η πρώτη μουσική που κυκλοφορεί από τον Drake σε σόλο επίπεδο μετά το υπερ-επιτυχημένο άλμπουμ του 2018 Scorpion (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Γερμανία #8). Θα παραμείνουν ωστόσο στο επίπεδο των ψηφιακών singles, κάτω από τον τίτλο «The Best In The World», οπότε δεν πρέπει να τα θεωρούμε αντιπροσωπευτικά κάποιου επερχόμενου νέου δίσκου.

Το "Omertà" κατάφερε και μπήκε στο #33 της Βρετανίας, καθώς και στο #69 της Αυστραλίας. Το "Money In The Grave" τα πήγε ακόμα καλύτερα, «σκοράροντας» ένα #13 στα βρετανικά charts κι ένα #12 στην Αυστραλία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured