φωτογραφία: Zohn Mandel

Στα 35 της χρόνια, η Chelsea Wolfe από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια έχει πετύχει να θεωρείται μία από τις πιο συνεπείς και αξιόπιστες δυνάμεις μιας σύγχρονης, γυναικείας τραγουδοποιίας, που δεν φοβάται να φλερτάρει με τη σκοτεινή όψη της folk και της ηλεκτρονικής παρακαταθήκης -φτάνοντας, επιλεκτικά, ακόμα και στο black metal.

Το τελευταίο της άλμπουμ Hiss Spun πίσω στο 2017 μάζεψε εξαιρετικές κριτικές (το επαίνεσε και στις δικές μας σελίδες ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης, δείτε εδώ), ενώ την έφερε και στο #146 των εθνικών charts στις Η.Π.Α., κάνοντάς την ορατή και στην κεντρική Ευρώπη (Γερμανία #95).

Τώρα, λοιπόν, σήμανε η ώρα της συνέχειας. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "The Mother Road": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "The Mother Road" προλογίζει το νέο άλμπουμ Birth Of Violence, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sargent House στις 13 Σεπτεμβρίου.

«Περιγράφει το εσωτερικό ξύπνημα μιας θηλυκής ενέργειας», δήλωσε η ίδια η Wolfe για το νέο της τραγούδι, «στεκόμενο με αποφασιστικότητα απέναντι στην καταστροφική δύναμη μιας εχθρικής πατριαρχίας».

{youtube}QQiEH_-fYas{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured