Ο Σέρχιο Ράμος (Sergio Ramos) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους παρακολουθούν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο των ημερών μας, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο συζητημένους μπαλαδόρους της Ισπανίας -σέντερ μπακ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μα και αστέρι της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Γέννημα-θρέμμα της Σεβίλλης (απ' όπου και ξεκίνησε την καριέρα του), ο Ράμος επέστρεψε εκεί για να τελέσει τον γάμο του την Κυριακή που μας πέρασε, επισημοποιώντας τη σχέση του με την Pilar Rubio -γνωστό μοντέλο στην Ισπανία.

Από όσα μαθαίνουμε ωστόσο από τις ισπανικές εφημερίδες, η μουσική που θα παιζόταν μετά την τέλεση του μυστηρίου στο γλέντι το οποίο θα ακολουθούσε στη φάρμα του Ράμος, δημιούργησε ολόκληρο θέμα.

Ο Ράμος, δηλαδή, ήθελε να έρθουν να παίξουν στο πάρτυ του οι AC/DC, των οποίων είναι μεγάλος fan. Για ένα διάστημα, μάλιστα, οι κουτσομπολίστικες στήλες στις ισπανικές εφημερίδες μετέδιδαν τη φήμη ότι τους είχε προσφέρει 1.000.000 ευρώ για να τους πείσει -κάτι που τελικά δεν ίσχυε.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνεννοήσεις με τους AC/DC δεν προχώρησαν. Ίσως να έγινε μια ενδιάμεση κρούση και στους Aerosmith, πάντως τελικά το σίριαλ έλαβε τέλος με μια κλήση στους Europe -τους Σουηδούς hard rockers που κι εμείς θυμηθήκαμε ξανά αυτές τις μέρες, λόγω της επετείου του Ευρωμπάσκετ 1987, το οποίο συνδέθηκε ανεξίτηλα με τη διεθνή τους επιτυχία "The Final Countdown" (Σουηδία #1, Βρετανία #1, Η.Π.Α. #8, Αυστραλία #2, Γαλλία #1, Γερμανία #1).

Οι Europe παραμένουν ενεργοί, έχοντας βγάλει το τελευταίο τους άλμπουμ Walk The Earth το 2017 (Σουηδία #2, Βρετανία #69, Γαλλία #62, Γερμανία #40, Ιαπωνία #46). Δεν μάθαμε τελικά τι αμοιβή ζήτησαν από τον Ράμος, πάντως έπαιξαν ένα set 40 λεπτών, το οποίο περιέλαβε φυσικά και το "The Final Countdown".

{youtube}9jK-NcRmVcw{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured