Έχουν περάσει 3 χρόνια (και κάτι) από την πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας Διαμάντη στην Ελλάδα, η οποία λειτουργούσε ακόμα τότε υπό το πλαίσιο των Marina And The Diamonds. Ήταν μια πολύ επιτυχημένη βραδιά, που προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου στο Piraeus Academy και είδε την εγχώριας καταγωγής (μα μεγαλωμένη στην Ουαλία) τραγουδοποιό να αφιερώνει τη συναυλία στη γιαγιά της από τη Λευκάδα, που δεν βρισκόταν πια στη ζωή -μπορείτε να θυμηθείτε τα όσα έλαβαν χώρα διαβάζοντας την ανταπόκριση της Αναστασίας Τουρούτογλου (πατήστε εδώ).

Πλέον, η καλλιτέχνιδα έχει αφήσει πίσω της το Marina And The Diamonds όχημα και συστήνεται απλά ως Marina Diamandis. Με αυτό δηλαδή το όνομα βγήκε ο φετινός της δίσκος Love + Fear, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το ρεύμα της καλά κρατεί φτάνοντας στο #5 της Βρετανίας, στο #28 των Η.Π.Α., στο #22 της Αυστραλίας, στο #136 της Γαλλίας, στο #32 του Καναδά και στο #18 της Γερμανίας. Στον σύνδεσμο παρακάτω, μάλιστα, μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ για το "Orange Trees", τραγούδι γραμμένο για τη Λευκάδα -«το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο όλο», σύμφωνα με την ίδια την τραγουδοποιό.

Ο δίσκος, όπως είναι φυσικό, θα υποστηριχτεί και από περιοδεία. Και το ευρωπαϊκό σκέλος αυτής θα φέρει ξανά τη Μαρίνα Διαμάντη στην Ελλάδα, για μια συναυλία στο Piraeus Academy (Πειραιώς 117) στις 16 Νοεμβρίου. 

Τα νέα είναι φρέσκα (ανακοινώθηκαν χθες), οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για τις τιμές των εισιτηρίων. 

{youtube}0H6vdQSXaR4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured