news.team

Πέρυσι το καλοκαίρι, στη μεγάλη συναυλία των Arctic Monkeys στο Rockwave Festival 2018 (πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε γι' αυτήν ο ανταποκριτής μας Άγγελος Κλειτσίκας), επιβεβαιώθηκε το σημαντικό γκελ που έχει κάνει ο Miles Kane στο ελληνικό alternative κοινό -το οποίο οφείλεται βέβαια στην καθοριστική του σύμπραξη με τον Alex Turner στους Last Shadow Puppets. 

Τώρα, ο 33χρονος Άγγλος δημιουργός επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι: το λένε "Can You See Me Now" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο James Kelly, χρησιμοποιώντας πλάνα από πρόσφατες συναυλίες του Kane σε Γαλλία και Ιταλία. 

Το "Can You See Me Now" εξέπληξε πάντως τους fans, αφού ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνος από το τελευταίο άλμπουμ του Miles Kane Coup De Grace (Βρετανία #8, Γαλλία #113).

Για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν αποτελεί προάγγελο για κάτι νέο ή πρόκειται για μεμονωμένη κυκλοφορία. Ο Miles Kane δήλωσε απλά ότι είναι ένα τραγούδι «για το σημείο εκείνο της ζωής όπου έχεις πια αρκετή αυτοπεποίθηση και δεν φοβάσαι να το βροντοφωνάξεις».

{youtube}d5AMmzzhSuQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured