φωτογραφία: Daniel Gray 

Κιθαριστική επίθεση μεγατόνων ετοιμάζουν για τον φετινό Ιούνιο ο Steve Vai, ο Yngwie Malmsteen και Zakk Wylde -τρεις από τους κατά γενική ομολογία μεγάλους μάστορες της «σκληρής» ηλεκτρικής κιθάρας. Οι οποίοι έφτιαξαν το supergroup Generation Axe το 2016, παρέα με τον Nuno Bettencourt (της Extreme δόξας) και τον Tosin Abasi (των Animals As Leaders). Και τώρα, μετά από εκτεταμένες συναυλίες σε Βόρεια Αμερική και Ασία, ετοιμάζονται για το δισκογραφικό τους ντεμπούτο.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα μια διασκευή στο περίφημο "Highway Star" των Deep Purple, όπως το έπαιξαν live στο Πεκίνο, τον Απρίλιο του 2018: μπορείτε να ακούσετε την εκδοχή τους στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Highway Star" προλογίζει τον ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο The Guitars That Destroyed The World (Live in China), ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από την earMUSIC και την Edel. 

«Η ενορχήστρωσή μας, αλλά και οι επιδόσεις μας στο "Highway Star" συνοψίζουν νομίζω καλά τι εστί Generation Axe», δήλωσε ο (εικονιζόμενος) Steve Vai

{youtube}zxEY_Bbt_Ao{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured