«Περπατούσα μια μέρα του 2018 στα ΙΚΕΑ της Λισαβόνας, στην Πορτογαλία, προσπαθώντας να βρω έναν καναπέ για το νέο μου διαμέρισμα εκεί, όταν έλαβα ένα sms. Ήταν η Madonna».

Έτσι περιέγραψε ο Νεοϋορκέζος ράπερ και performer Mykki Blanco στο Billboard πώς ξεκίνησε η συνεργασία που τον έφερε τώρα να πρωταγωνιστεί στο νέο, εντυπωσιακό βιντεοκλίπ της Madonna για το τραγούδι "Dark Ballet", όπου ενσαρκώνει βασικά τη θρυλική Ζαν ντ' Αρκ: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η Madonna έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία από το περίφημο μπαλέτο Καρυοθραύστης του Pyotr Ilyich Tchaikovsky (1892) στο "Dark Ballet", με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του promo για το νέο της άλμπουμ Madame X: κυκλοφορεί μεθαύριο Παρασκευή, 14 Ιουνίου. 

Θυμίζουμε ότι ο Mykki Blanco είχε περάσει και από την Ελλάδα το 2013, καλεσμένος του Κορμοράνου στο Koo-Koo, σε μία από τις πιο ιδιαίτερες συναυλίες που είδαμε από διεθνές όνομα κατά την τρέχουσα δεκαετία. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτήν ο ανταποκριτής μας Στυλιανός Τζιρίτας.

{youtube}6Uagw4zser8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured