φωτογραφία: Χριστίνα Αλώση

Συνεχίζεται η περιπέτεια του Rockwave, ενός φεστιβάλ που υπήρξε από τα μεγαλύτερα και πλέον δημοφιλή στα εγχώρια συναυλιακά πράγματα. 

To σπάσιμο της διοργανώτριας εταιρίας σε 2 νέες νωρίτερα μέσα στη χρονιά άφησε την εντύπωση ότι το 2019 θα μέναμε χωρίς Rockwave, για πρώτη φορά από το 1996. Ωστόσο στη συνέχεια ανακοινώθηκε η LP του "Lost On You" ως headliner του Rockwave 2019 για το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Terra Vibe, καθώς και ο Γάλλος παραγωγός Kavinsky.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, όμως, το επίσημο Facebook του φεστιβάλ έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση ακύρωσης του Rockwave 2019, δίχως να δημοσιοποιεί τους λόγους. Οι αντιδράσεις του κόσμου στα σχόλια, υπήρξαν ποικίλες -με πολλούς να ζητούν πιο «ηχηρά» ονόματα. 

Σε κάθε περίπτωση, το Rockwave δείχνει να σκοπεύει να επιστρέψει το 2020, προϊδεάζοντάς μας μάλιστα για μεγάλα πράγματα, καθώς στο επόμενο έτος θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια.

Για την ώρα, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την LP μπορούν να τα εξαργυρώσουν. Όσοι τα πήραν online από το viva.gr ή το hunteragency.gr θα δουν τα χρήματα να επιστρέφονται αυτόματα στους λογαριασμούς τους, ενώ όσοι τα προμηθεύτηκαν από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται από τη διοργάνωση να τα προσκομίσουν για να τους καταβληθεί το αντίτιμο.

{youtube}hn3wJ1_1Zsg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured