Έχει ήδη συζητηθεί στο εξωτερικό η νέα αυτοβιογραφία του Moby Then It Fell Apart, η οποία έρχεται ως άτυπη «συνέχεια» στο Porcelain του 2016, προσφέροντας εκτενή κάλυψη των παιδικών και των εφηβικών του χρόνων, καθώς και των αλλαγών που έφερε στη ζωή του η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του άλμπουμ Play, το 1999 (Η.Π.Α. #38, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #1, Καναδάς #11, Γερμανία #21).

Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι πολύ σύντομα το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά, αφού πρόκειται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τις Εκδόσεις Οξύ.

Στο συνοδευτικό δελτίο Τύπου, διαβάζουμε τα εξής: 

Η αυτοβιογραφία του Μoby’s Then it fell apart είναι ένα ταξίδι βαθιά μέσα στο σκοτεινό  βυθό της φήμης και στους δαίμονες που κρύβονται κάτω από την αστραφτερή βιτρίνα και την αλαζονεία του celebrity lifestyle.

Ήταν  το καλοκαίρι του 1999, όταν ο Μoby κυκλοφόρησε το άλμπουμ που καθόρισε τη χιλιετία που έμπαινε, το Play. Όπως όλα τα άλμπουμ που σημάδεψαν πολλές γενιές πριν από αυτό, το Play ακουγόταν παντού και εκσφενδόνισε τον Moby στη σφαίρα των superstar. Ξαφνικά, άρχισε να κάνει παρέα με τον David Bowie και τον Lu Reed, την Christina Ricci και τη Madonna, παίρνοντας έκσταση για πρωινό (τις περισσότερες μέρες), πίνοντας λίτρα βότκα (καθημερινά) και κάνοντας σεξ με super models (σπάνια).

Ήταν, φυσικά, ένας τρόπος ζωής που δεν θα μπορούσε να διαρκέσει για πολύ. 

Και μετά όλα διαλύθηκαν… 

Το Τhen it fell apart είναι μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη διασημότητα και τις παγίδες της. Διασκεδαστικό, ακραίο και αδυσώπητο αποκαλύπτει με ωμή ειλικρίνεια τον αγώνα του  Moby να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τις καταχρήσεις όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Επιπλέον, αποκαλύπτει πως σκεφτόταν τον θάνατο ως λύτρωση. Το βιβλίο ξεκινάει περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Ο διάσημος καλλιτέχνης συμπληρώνει 10 χρόνια «καθαρός» και θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλήσει δημόσια για το «σκοτάδι» με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος, προκειμένου να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα ψυχικής υγείας και εθισμών.

Ο απολογισμός ζωής του γνωστού καλλιτέχνη και η πορεία του από τη φτώχεια  προς την επιτυχία, έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις λίγες μόνο βδομάδες μετά την κυκλοφορία του στο εξωτερικό.

{youtube}cFnROSTqo8k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured