Οι Hooverphonic ξεκίνησαν στα μέσα των 1990s από το Βέλγιο, ενώνοντας όσα τους ενθουσίαζαν από εκείνη την περιπετειώδη μουσικά εποχή: ο ήχος τους ισορροπούσε ανάμεσα στην alternative pop και τα ηλεκτρονικά του Μπρίστολ και τους χάρισε μεγάλη επιτυχία στην πατρίδα -αλλά και στην Ελλάδα, όπου είδαν σταθερά τις συναυλίες τους να γεμίζουν. 

Τελευταία τους παρουσία στη χώρα μας ήταν το 2016, όταν και συναντήθηκαν με τον Μιχάλη Τσαντίλα για μια συνέντευξη (δείτε εδώ). Τώρα, όμως, τους περιμένουμε να έρθουν ξανά, για να πλαισιώσουν μαζί με τη Róisín Murphy τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Hozier στα πλαίσια του Release Athens Festival 2019 (Κυριακή 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού).

Παράλληλα, το γκρουπ συνεχίζει το promo για το άλμπουμ του 2018 Looking For Stars (Βέλγιο #4), αυτήν τη φορά με ένα βιντεοκλίπ για το ομώνυμο κομμάτι σκηνοθετημένο από τον Matthias Lebeer: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Όπως βέβαια μπορείτε να διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι, ο Lebeer γύρισε το κλιπ στην Ελλάδα, στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

{youtube}pJUrBZ1Igu0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured