Παρότι πάνε μόλις κάτι μήνες από την κυκλοφορία του ζωντανά ηχογραφημένου Springsteen On Broadway (Η.Π.Α. #11, Βρετανία #6, Αυστραλία #6, Γαλλία #27, Καναδάς #36, Γερμανία #7), η αλήθεια είναι ότι ο Bruce Springsteen έχει περίπου 5 χρόνια να φανεί με νέο στούντιο υλικό, δηλαδή από το High Hopes του 2014. Ένα άλμπουμ που δίχασε τους κριτικούς (εμείς πάντως είχαμε χειροκροτήσει, θυμηθείτε την κριτική του Ανδρέα Κύρκου πατώντας εδώ), μα πούλησε πολύ (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #1, Ιαπωνία #8, Ελλάδα #1).

Φέτος το καλοκαίρι, όμως, είναι η ώρα της επιστροφής για το «Αφεντικό». Και στα πλαίσια του σχετικού promo, έχουμε τώρα τη δημοσίευση ακόμα ενός καινούριου τραγουδιού, με τίτλο "Tuscon Train": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Thom Zimny.

«Να περιμένετε μια επιστροφή στα τραγούδια μου που βασίζονται σε χαρακτήρες και έχουν σαρωτικές, κινηματογραφικής αίγλης ενορχηστρώσεις», δήλωσε ο Springsteen για τη νέα του δουλειά. 

Το "Tuscon Train" προλογίζει το καινούριο άλμπουμ Western Stars, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από την Columbia. 

{youtube}bsH4URIWNRE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured