Λίγοι από το indie στερέωμα συζητήθηκαν τόσο κατά τη νέα χιλιετία, όσο ο Sufjan Stevens. Και λίγοι βέβαια παρέδωσαν και υλικό με πραγματικό (εκτός hype, δηλαδή) βεληνεκές, όπως έπραξε εκείνος με δίσκους σαν το Carrie & Lowell του 2015 (Η.Π.Α. #10, Βρετανία #6, Αυστραλία #11, Γαλλία #50, Γερμανία #51) ή με τραγούδια σαν το "Mystery Of Love" (Γαλλία #44) από το soundtrack της ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο Call My By Your Name (2017), που τον οδήγησε ακόμα και σε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Ο 43χρονος τραγουδοποιός βρίσκεται σε χαμηλές πτήσεις έκτοτε, ωστόσο επιστρέφει με διάφορους τρόπους στην επικαιρότητα -τελευταία φορά ήταν λίγο πριν λήξει το 2018, όταν συνεργάστηκε με τον Gallant για τις ανάγκες του νέου του δίσκου.

Τώρα, ωστόσο, ο Stevens ξαναγυρνά με 2 ολόδικά του τραγούδια: τα λένε "Love Yourself" και "With My Whole Heart" και μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους. 

{youtube}A2ruVe2BYes{/youtube}

Tα 2 κομμάτια δεν προλογίζουν πάντως κάποιον επόμενο νέο δίσκο -ειδικά το "Love Yourself" υπάρχει σε demo μορφή ήδη από το 1996. Ο Sufjan Stevens τα κυκλοφορεί ως εορταστικά του Ιουνίου, ο οποίος από το 1970 έχει θεσπιστεί ως Pride Month για τις Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender & Queer (LGBTQ) κοινότητες ανά τον πλανήτη, εις ανάμνησιν των εξέγερσης στο Stonewall της Νέας Υόρκης (Ιούνιος 1969). Η τελευταία υπήρξε ορόσημο για την έναρξη διεκδίκησης των LGBTQ στις Η.Π.Α. (αρχικά) και στον υπόλοιπο κόσμο (στη συνέχεια).

Για την ώρα κυκλοφορούν μονάχα σε ψηφιακή μορφή, όμως στις 28 Ιουνίου θα συγκροτήσουν ένα 7ιντσο ΕΡ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα βινυλίου, προσθέτοντας το demo του "Love Yourself" από το 1996, συν μια οργανική εκδοχή του κομματιού. 

{youtube}zAcn32Usjy0{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured