Ήταν Μάρτιος του 2018 που είδαμε τους King Gizzard & The Lizard Wizard στην Ελλάδα, για πρώτη φορά. Σε μια συναυλία που μπορεί να μην ικανοποίησε τους πάντες (σίγουρα όχι τον ανταποκριτή μας Άγγελο Κλειτσίκα, όπως μπορείτε να θυμηθείτε πατώντας εδώ), αλλά πιστοποίησε το «γκελ» που έχουν στο εγχώριο εναλλακτικό κοινό: τόσο στις νεότερες ηλικίες, όσο και στους παλιούς. 

Πλέον, η μπάντα έχει περίπου έναν μήνα που επέστρεψε με φρέσκο υλικό. Και έτσι, στα πλαίσια του σχετικού promo, δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τίτλο "Self-Immolate": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο κλιπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο John Stewart. Όπως καταλαβαίνετε, περί ...αυτανάφλεξης ο λόγος, με τη μπάντα να απεικονίζεται να πίνει βενζίνη και να τυλίγεται έπειτα στις φλόγες.

Το κλιπ για το "Self-Immolate" έρχεται να στηρίξει το νέο άλμπουμ Fishing For Fishes (Αυστραλία #4, Βρετανία #89, Γαλλία #178) και βέβαια τη σχετική περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική.

{youtube}cmAlQvDQGoI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured