Ασταμάτητα δουλεύει ο promo μηχανισμός για την επικείμενη δισκογραφική επιστροφή του Flying Lotus. Και δεν είναι παράλογο. 

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης έχει περίπου 5 χρόνια να φανεί, από το You're Dead του 2014 (δείτε τι είχε γράψει τότε σε μας γι' αυτό ο Βαγγέλης Πούλιος, πατώντας εδώ). Επιπλέον, το άλμπουμ εκείνο ήταν το πρώτο που τον έκανε ευρύτερα αναγνωρίσιμο, «σκοράροντας» ένα #19 στα εθνικά charts των Η.Π.Α., αλλά κι ένα #24 στη Βρετανία. Και υπάρχουν προφανώς ανάλογες φιλοδοξίες και τώρα.

Αυτές λοιπόν τις μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι: το λένε "Black Baloons Reprise" και βρίσκει τον Flying Lotus να συνεργάζεται με τον ράπερ Denzel Curry. Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Black Baloons Reprise" προλογίζει το νέο άλμπουμ Flamagra, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Warp αύριο Παρασκευή, στις 24 Μαΐου. «Να περιμένετε ένα αστρικό, αφρο-φουτουριστικό αριστούργημα βαθιάς soul και κοσμικής σκόνης», δήλωσε σχετικά ο Flying Lotus.

Όσο για το Reprise του τίτλου; Δεν είναι τυχαίο. Το κομμάτι έρχεται σαν τελευταίο μέρος μιας τριλογίας περί μαύρων μπαλονιών, συμπληρώνοντας τα "Black Baloons" και "The Blackest Baloon". Αμφότερα είναι του 2018 και βρίσκονται στον τελευταίο μέχρι σήμερα δίσκο του Denzel Curry Ta13oo (Η.Π.Α. #28, Βρετανία #62, Αυστραλία #27, Καναδάς #84). Το νέο του άλμπουμ Zuu αναμένεται την επόμενη Παρασκευή, 31 Μαΐου.

{youtube}hc7K4q3P2wg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured