news.team

O Benjamin Clementine εμφανίστηκε από το πουθενά το 2015, έγινε όμως άμεσα ένας από τους αγαπημένους του ελληνικού ραδιοφώνου, χάρη στο τραγούδι "Condolence".

Η επιτυχία ήταν πάντως διεθνής για τον Βρετανό τραγουδοποιό, αφού το ντεμπούτο του At Least For Now του εξασφάλισε το βραβείο Mercury, μια θέση στο top-40 της Βρετανίας (#37) και μία μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, οδηγώντας τον το 2017 και σε μια συνεργασία με τους Gorillaz.

Μέσα στο 2017, επίσης, ο Clementine έβγαλε και το 2ο του άλμπουμ I Tell A Fly (Γαλλία #24, Γερμανία #68), βάζοντας ίσως δύσκολα στους fans που τον είχαν μάθει από το "Condolence", μα κρατώντας ψηλά τον ποιοτικό πήχη: ο δίσκος βρέθηκε μάλιστα και στις 35 διεθνείς επιλογές μας για τη χρονιά εκείνη, όπως τις ψήφισε η συντακτική μας ομάδα (δείτε εδώ).

Τώρα, ο Benjamin Clementine ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, καθώς πλησιάζουν οι μέρες για τη μεγάλη του συναυλία στην Τεχνόπολη (Σάββατο 25 Μαΐου). Σε συντονισμό λοιπόν με τη διοργάνωση, το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις για τη βραδιά.

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 10 το πρωί και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Benjamin Clementine» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Παρασκευής 24/5, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}6DU6lDPs-AQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured