news.team

Χαλάει κόσμο φέτος την άνοιξη στην Αμερική ο 20χρονος Montero Lamar Hill από την Ατλάντα της Τζόρτζια, ο οποίος -με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Lil Nas- βρέθηκε στο #1 των Η.Π.Α. και στο #1 της Βρετανίας με τη σούπερ επιτυχία "Old Town Road" (επίσης Αυστραλία #2, Γαλλία #76, Καναδάς #1, Γερμανία #12, Ελλάδα #4). Και είναι απλά το πρώτο του επίσημο single -δεν υπάρχει καν δίσκος ακόμα.

Την πιο σημαντική όμως ώθηση στο τραγούδι, έδωσε το remix που επιστράτευσε τη βοήθεια του Billy Ray Cyrus, προκειμένου να «τονώσει» την country χροιά της θεματολογίας (Η.Π.Α. #1, Καναδάς #1, Ελλάδα #3). Ο 57χρονος Cyrus είναι βέβαια γνωστός στο νεότερο κοινό ως πατέρας της Miley Cyrus, αλλά κάποτε υπήρξε κι αυτός υπερ-επιτυχημένος τραγουδοποιός, βλέποντας το "Achy Breaky Heart" (1992) να γίνεται παγκόσμιο σουξέ (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #3, Αυστραλία #1, Γαλλία #11, Καναδάς #4, Γερμανία #27).

Με την προσθήκη του Cyrus, λοιπόν, το "Old Town Road" μπόρεσε και εκθρόνισε το πολυσυζητημένο "In My Feelings" του Drake από τη streaming κορυφή της Αμερικής, σπάζοντας τα σχετικά ρεκόρ με 143.000.000 καταγεγραμμένα streams (σύμφωνα με το Billboard).

Τι πιο φυσικό, επομένως, για το remix αυτό του "Old Town Road", από το να αποκτήσει το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ;

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο Lil Nas και o Billy Ray Cyrus απεικονίζονται πίσω στο 1889, να το σκάνε με τα άλογά τους από μια ομάδα ανδρών, με τον ...Chris Rock να τους καταδιώκει ως το 2019! Και δεν είναι ο μόνος διάσημος που εμφανίζεται στο κλιπ, αφού παρακάτω βλέπουμε και τον ράπερ Vince Staples, αλλά και τον Diplo.

{youtube}w2Ov5jzm3j8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured