«Ήθελα να έχει το συναίσθημα του αποχωρισμού, πόρτες από γυαλί, τη δυσκολία στην επικοινωνία. Κι αυτό γιατί, βασικά, μιλάει για τη στιγμή εκείνη που συνειδητοποιείς ότι μια σχέση σβήνει πια, αργά-αργά».

Αυτό είναι το νόημα των στίχων στο "In Degrees" των Foals, όπως το περιέγραψε στο ΝΜΕ ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής τους Γιάννης Φιλιππάκης. Κι αυτό το κάπως παράδοξο συνταίριασμα των μελαγχολικών στίχων και της χορευτικής διάθεσης της συνοδευτικής μουσικής είναι που προσπάθησε να απεικονίσει ο σκηνοθέτης Aaron Brown στο επίσημο βιντεοκλίπ: όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, έχει τους Foals να παίζουν live σε ένα άδειο αμφιθέατρο την ημέρα και σε ένα γεμάτο club τη νύχτα.

Το κλιπ συνεχίζει το promo του βρετανικού γκρουπ για το άλμπουμ Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1, το οποίο μπορεί να μην άρεσε σε όλους (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ), πάντως χάρισε στους Foals νέες εμπορικές δόξες: #2 στη Βρετανία, #58 στις Η.Π.Α., #11 στην Αυστραλία, #17 στη Γαλλία, #26 στον Καναδά και #15 στη Γερμανία.

{youtube}SND8xV_YFsw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured