news.team

Πάνε πια σχεδόν 5 χρόνια που λείπουν οι Black Keys, αφού το τελευταίο τους άλμπουμ Turn Blue (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #4, Καναδάς #1, Γερμανία #6, Ιαπωνία #43, Ελλάδα #7) χρονολογείται στο 2014. Ήταν δε εκείνο που τους έφερε και στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015, με 20.000 άτομα να πηγαίνουν στη Μαλακάσα ώστε να τους δουν live ως headliners του τότε Rockwave Festival (δείτε εδώ τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος).

Τώρα, πάντως, οι Dan Auerbach & Patrick Carney ετοιμάζουν ολοταχώς την επιστροφή τους. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, έδωσαν πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Go": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Bryan Schlam.

Το "Go" προλογίζει το νέο άλμπουμ Let's Rock, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από την Easy Eye Sound, σε διανομή Nonesuch και Warner Bros.

«Το 9ο μας άλμπουμ θα είναι ένας φόρος τιμής στην ηλεκτρική κιθάρα», δήλωσε ο Carney. Ο δε Auerbach σχολίασε ότι το βιντεοκλίπ για το "Go" «είχε πλάκα, αλλά ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Patrick».

{youtube}TCYsY5B8hcQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured