Η οριστική διάλυση των Pulp το 2013 έφερε ένα τέλος εποχής για μια εναλλακτική γενιά που έπινε νερό στο όνομά τους, ωστόσο επέτρεψε στον βασικό τους δημιουργικό νου Jarvis Cocker να βρει τον χώρο και τον χρόνο για μια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Ανάμεσά τους, βέβαια, παραμένει και η μουσική. Τελευταία του εμφάνιση μέχρι σήμερα ήταν το άλμπουμ Room 29 που έβγαλε το 2017 με τον Chilly Gonzales (Βρετανία #88). Τώρα, όμως, επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Must I Evolve?", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Must I Evolve?" συστήνει βασικά τη νέα του μπάντα, ονόματι Jarv Is, στην οποία πλαισιώνεται από τους Serafina Steer, Emma Smith, Andrew McKinney, Jason Buckle & Adam Betts -όλοι τους μουσικοί που τον συντρόφευσαν το 2018 σε μια σειρά live εμφανίσεων σε απροσδόκητα μέρη.

Το "Must I Evolve?" κυκλοφορεί ως ψηφιακό single: όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν και σε φυσικό format, θα πρέπει να το αναζητήσουν στις επικείμενες ζωντανές εμφανίσεις του Cocker (συμπεριλαμβανομένης αυτής στο Primavera Sound 2019). Κατά τα λοιπά φαίνεται πως είναι η πρώτη «γεύση» από κάποιο άλμπουμ που ετοιμάζει με τους Jarv Is, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα άλλες πληροφορίες.

{youtube}U720Rz_jz_A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured