«Ένα παιχνίδι ανάμεσα στη σκοτεινιά και στην αισιοδοξία, με τον E να βρίσκει καταφύγιο στην οικογενειακή γαλήνη για να αντέξει μέσα σε έναν κόσμο που μοιάζει ολοένα και πιο ακατανόητος και απειλητικός...»

Αυτά έγραφε έναν χρόνο πριν ο Μιχάλης Τσαντίλας (ολόκληρη η κριτική εδώ), σχολιάζοντας τον τελευταίο δίσκο των Eels The Deconstruction -μια δουλειά που μπορεί να απέτυχε εμπορικά στην πατρίδα Αμερική, αλλά στη Βρετανία διατήρησε την παρέα του Mark Oliver Everett ως σημαίνουσα εναλλακτική δύναμη (#10).

Παρά τον καιρό που κύλησε έκτοτε, οι Eels επιμένουν στο σχετικό promo με ένα όμορφο animation βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι "You Are Τhe Shining Light": το σκηνοθέτησε ο David Horsburgh και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ένα ελληνικό όνομα ανάμεσα στην τριπλέτα που στάθηκε υπεύθυνη για το animation, αφού δίπλα στους Ivan Xavier και Alexandre Belbari αναγράφεται και ο Θάνος Κούσης.

Οι Eels καταφτάνουν εντωμεταξύ στην Ευρώπη για συναυλίες φέτος το καλοκαίρι. Παρότι όμως 1 και 2 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην Ιταλία, το πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα.

{youtube}12JmksxU1mk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured