Όπως είχε φανεί από τα νέα βιντεοκλίπ που έδιναν αυτό το διάστημα οι National, προμοτάροντας την επικείμενη δισκογραφική τους επιστροφή, είχαν κατά νου το οπτικό υλικό να συγκροτεί κάτι σαν φιλμ μικρής διάρκειας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Mike Mills.

Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψαν, προσέγγισαν τον Mills μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Sleep Well Beast το 2017 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #11, Καναδάς #1, Γερμανία #4) με σκοπό να φτιάξουν ένα φιλμάκι -καθ' οδόν, όμως, το τελευταίο έγινε εφαλτήριο για να αρχίσουν ηχογραφήσεις για το επόμενό τους άλμπουμ.

Το φιλμ είναι λοιπόν εδώ, λέγεται I Am Easy To Find και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στον σύνδεσμο παρακάτω (διαρκεί 24 λεπτά). Πρωταγωνιστεί η Σουηδέζα ηθοποιός Alicia Vikander, που πίσω στο 2016 κέρδισε Όσκαρ Β΄Γυναικείου Ρόλου για το πορτραίτο της ζωγράφου Gerda Wegener, στην ταινία του Tom Hooper The Danish Girl. Άκούγονται δε αρκετά από τα νέα τραγούδια του αμερικάνικου γκρουπ.

Τον ίδιο τίτλο (I Am Easy To Find) θα έχει βέβαια και το νέο άλμπουμ των National, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Μαΐου από την 4AD.  

{youtube}ifElv18k2O8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured