Ο Khalif Brown από το Inglewood της Καλιφόρνια έχει γίνει γνωστός -με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Swae Lee- τόσο μέσω των επιτυχημένων Rae Sremmurd (που έχει με τον αδερφό του), όσο και μέσω των σόλο παρουσιών του: πολλοί στάθηκαν λ.χ. πέρυσι στον τρόπο με τον οποίον τραγούδησε στο "Chun Swae" (Η.Π.Α. #207), ως συμμετέχων στον δίσκο της Nicki Minaj Queen (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Ανάμεσά τους, ήταν καθώς φαίνεται και η Madonna. Η οποία καλεί τώρα τον 23χρονο ράπερ για να πουν μαζί ένα από τα καινούρια της τραγούδια: λέγεται "Crave" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Crave" είναι σε παραγωγή Mike Dean -συχνού συνεργάτη του Kanye West- και είναι ένας ακόμα προπομπός του νέου δίσκου της Madonna Madame X, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από την Interscope, σε διεθνή διανομή Universal.

«Θέλησα να ξαναγυρίσω στις μέρες του ξεκινήματός μου στη Νέα Υόρκη», δήλωσε η Madonna μιλώντας στο Billboard, «τότε που δεν με ένοιαζε τι μπορεί να σκέφτεται ο κόσμος για μένα και τη μουσική μου. Τότε, στα 19 μου, με αποκαλούσαν Madame X».

{youtube}LcgsMTTZB5Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured