φωτογραφία: Kalpesh Lathigra

Μπάντα θρυλική για τον shoegaze ήχο, οι Ride από την Οξφόρδη μας αποχαιρέτησαν μεν πίσω στο 1996 με το Tarantula (Βρετανία #21), επανήλθαν όμως το 2014 -και μάλιστα με την αυθεντική σύνθεση- ενώ μέσα στο 2017 επέστρεψαν με το νέο άλμπουμ Weather Diaries, με το οποίο μπήκαν στο #11 των βρετανικών charts, αλλά και στο #39 της Ιαπωνίας (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Τώρα, οι Ride επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Future Love", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Future Love" προλογίζει το νέο τους άλμπουμ This Is Not A Safe Place, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου από τη Wichita Recordings.

«Το τραγούδι απηχεί την αρχή μιας νέας σχέσης», δηλώνουν οι ίδιοι οι Ride, «όταν όλα δείχνουν δυνατά -μπορείτε ωστόσο να του δώσετε το ίδιο μήνυμα μιλώντας για την αρχή του επερχόμενου καλοκαιριού».

Ενός καλοκαιριού, μάλιστα, που αναμένεται να τους φέρει και στην Ελλάδα, καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί -μαζί με τους Khruangbin και τον Michael Kiwanuka- ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη μεγάλη συναυλία των Cure στις 17 Ιουλίου (στην Πλατεία Νερού), γιορτάζοντας τα 15 χρόνια του Ejekt Festival.

{youtube}dkMevwrVPEc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured