Κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα, πριν κάποιες μέρες, το καινούριο τραγούδι του Flying Lotus "Fire Is Coming", που τον βρήκε σε μια αναπάντεχη συνεργασία με τον διάσημο σκηνοθέτη David Lynch, ο οποίος όχι μόνο το ερμήνευσε, αλλά έπαιξε και στο συνοδευτικό βιντεοκλίπ.

Το σχετικό promo για την επιστροφή του Flying Lotus κινείται γρήγορα, λοιπόν, με αποτέλεσμα να δοθούν τώρα στη δημοσιότητα άλλα 2 νέα τραγούδια, ονόματι "Spontaneous" (μια συνεργασία με τους Little Dragon) και "Takashi" -μπορείτε να τα ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Και τα 2 κομμάτια προλογίζουν  το νέο άλμπουμ του Flying Lotus, το οποίο έχει τίτλο Flamagra και θα κυκλοφορήσει από τη Warp στις 24 Μαΐου. Στη δισκογραφία του θα διαδεχθεί το You're Dead! του 2014, δουλειά που τον έκανε ευρέως αναγνωρίσιμο «σκοράροντας» ένα #19 στα εθνικά charts των Η.Π.Α., αλλά κι ένα #24 στη Βρετανία (δείτε πατώντας εδώ τι είχε γράψει τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Βαγγέλης Πούλιος).

«Να περιμένετε ένα αστρικό, αφρο-φουτουριστικό αριστούργημα βαθιάς soul και κοσμικής σκόνης», δήλωσε σχετικά ο Flying Lotus.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured