φωτογραφία: Alessandro Bosio

Μια έκπληξη περίμενε όσους μουσικόφιλους παρακολουθούν τη νέα (και τελευταία) σαιζόν του δημοφιλέστατου ανά την υφήλιο σίριαλ Game Of Thrones, καθώς τελείωνε το 2ο επεισόδιο: στα credits του φινάλε ακουγόταν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της Florence + The Machine, που ήδη σκόρπισε ενθουσιασμό στα εναλλακτικά social media (μεταξύ άλλων και της Ελλάδας).

Πλέον, το τραγούδι κυκλοφορεί και επισήμως, φέροντας τον τίτλο "Jenny Of Oldstones": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο δημιουργοί της σειράς David Benioff & D.B. Weiss προσέγγισαν οι ίδιοι τη Florence Welch καθώς ετοιμαζόταν η 8η σαιζόν, ζητώντας της ένα τραγούδι ειδικά γι' αυτήν. «Είμαστε και οι 2 μεγάλοι fans», δήλωσαν στον βρετανικό Τύπο, «ψιλοσοκαριστήκαμε ευχάριστα ωστόσο όταν μας είπε το ναι, ίσως γιατί δεν το περιμέναμε».

«Ένιωσα ότι μπορώ να φτιάξω κάτι», δήλωσε με τη σειρά της και η Welch, «μου ασκεί γοητεία ο κόσμος του Game Of Thrones και χάρηκα όταν μου πρότειναν να γίνω μέρος του με ένα τραγούδι».

{youtube}eTa1jHk1Lxc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured